|
Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56 atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ ОА23060070010385728 Соціальні мережі: |
З метою поглиблення теоретичних і практичних аспектів впровадження Cистем управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) та підвищення кваліфікації керівників та членів групи НАССР харчових та переробних підприємств Запорізької області, фахівцями кафедри харчових технологій та готельно-ресторанної справи Таврійського державного агротехнологічного університету розроблена та затверджена програма навчання тривалістю 40 год. з вказаних питань:
- базові принципи європейського харчового законодавства;
- законодавчо-правове забезпечення безпеки та якості харчових продуктів в Україні;
- поняття концепції НАССР;
- види небезпек продовольчої сировини і харчових продуктів;
- програми-передумови НАССР;
- принципи НАССР;
- розробка плану НАССР.
Після закінчення навчання учасникам буде видане відповідне свідоцтво.
У разі зацікавленості просимо надати інформацію потенційних учасників навчання за наданою формою до 14.08.2018 року на електронну адресу ekraz_pr_ra@ukr.net
Назва підприємства
|
П.І.Б.
керівника
|
Телефон
|
Електронна адреса
|
П.І.Б. потенційних учасників навчання
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел/факс: (061) 289-81-40
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua