Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 26 квітня 2024

День Довкілля на береговому укріпленні

 20.04.2019 року на береговому укріпленні по вулиці Автодорівській пройшов День Довкілля. В свій вихідний день до прибирання території берегу Дніпра та висаджування саджанців фруктових дерев долучилися учні Запорізького навчально–виховного комплексу № 67, студенти Запорізького вищого індустріально-політехнічного училища № 23, квартальний комітет № 50, працівники ПрАТ «Запоріжвогнетрив» та ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат", благодійний фонд «За правду!», громадське об’єднання «Запорізька козацька рада», працівники районної адміністрації по Заводському району та всі бажаючі.
З гарним настроєм та трудовим ентузіазмом було висаджено 100 саджанців фруктових дерев, здійснено обрізку сухого гілля, зібрано та вивезено сміття. На допомогу залучили спеціальну техніку.
Проведення Дня Довкілля змінює свідомість людей, кожен учасник робить свій маленький внесок у справу благоустрою свого району. Бруд у парках, на вулицях, на берегах річок став настільки звичним, що багато хто взагалі не помічає його, сприймаючи як невід’ємну частину пейзажу.
Прибрати разом вулицю, посадити на місці купи сміття дерева, такі спільні дії допомагають виробленню звички ніколи не смітити.
Висловлюємо щиру подяку за сумісну працю та допомогу і сподіваємось, що прибрана територія після травневих свят залишиться такою ж чистою.

20.04.2019


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua