Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 16 травня 2024

Боротьба з утворенням стихійних сміттєзвалищ триватиме…

 Поки кожен мешканець буде піклуватися особисто про себе, не помічаючи при цьому проблеми всієї вулиці, боротьба зі стихійними сміттєзвалищами не припнеться ніколи. Постійна робота, яку ведуть голови квартальних комітетів та районна адміністрація, щодо пояснення мешканцям Правил благоустрою території міста Запоріжжя не приносить бажаних результатів.
Після проведених рейдів адміністрацією району по вулицям Бєлгородській, Машинній, Основній та провулку Планового було виявлено купи сміття на території скверу біля церкви. Мабуть мешканцям цих вулиць подобається брудна картина та сміттєві аромати? Шукати винних в цій проблемі не треба. Можливо подивитися в очі своїм знайомим чи сусідам, які нехтують дотриманням Правил та звернутися до їхньої совісті, що вони не одні мешкають на цих вулицях. Коли кожен житель не буде байдужим та почне з відповідальністю нести свій пакет зі сміттям в призначене місце та укладе договір на вивіз сміття, то проблема зникне.
Шановні мешканці будинків по вулицям Бєлгородській, Машинній, Основній та провулку Планового, зрозумійте, ніхто не зможе вплинути на ваші гори сміття, як самі ви. Ваша особиста боротьба з порушниками чистоти буде дієвою, і принесе вашим вулицям красу, чисте повітря в ці весняні дні.

4.04.2019


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua