Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 8 травня 2024

31 березня 2019 року ми обираємо Президента України

  З метою реалізації свого виборчого права кожен виборець не пізніш як за 5 днів до дня виборів, тобто до 25 березня 2019 року включно , може звернутись для уточнення своїх персональних даних до відділу ведення Державного реєстру виборців районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району
  Особливо це стосується виборців:
- кому після останніх виборів виповнилось 18 років і які будуть голосувати вперше. Як показує практика, ця категорія виборців виявляється найчисельнішою в частині невключених до Реєстру. Тому даним особам необхідно особливо перевірити себе в списках для голосування.
- змінили прізвище або місце проживання протягом останнього періоду;
- мають інформацію про помилкове включення в списки інших громадян, які вже не проживають за адресою, вказаною в списках виборців (змінили місце проживання, померли);
- які під час останніх виборів виявили неточності в своїх персональних даних, або взагалі відсутні в них і не звернулись свого часу у відділ ведення Державного реєстру.
Тож у них зараз є можливість звернутись для уточнення своїх даних.

  На офіційному сайті Центральної виборчої комісії створено новий програмний ресурс «Особистий кабінет виборця» (www.drv.gov.ua). Відтепер громадяни мають можливість, не виходячи з власної оселі, отримати та уточнити інформацію про себе, перевірити правильність внесення своїх персональних даних до Державного реєстру виборців через Інтернет. Процедура реєстрації на сайті доволі проста та не потребує багато часу. Тож всіх виборців запрошуємо створити свій "Особистий кабінет".
   Для цього слід зареєструватися на вказаному ресурсі та зробити відповідний запит, вказавши повністю свої ідентифікаційні персональні дані та відомості щодо виборчої адреси. Через деякий час електронну адресу запитувача надійде повідомлення щодо результатів запиту, а саме: чи включені Ви до Державного реєстру виборців та де знаходиться Ваша виборча дільниця.
   Отож, якщо у Вас виникатимуть питання щодо створення «Особистого кабінету виборця» або інші, пов’язані із вкюченням себе до списків виборців для голосування, з
вертайтесь до відділу ведення Державного реєстру виборців районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району за адресою:
вул.Лізи Чайкіної, 56, каб. 104, 105, телефон 289-14-80, 239-71-45, 239-71-44

8.02.2019


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua