Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 27 квітня 2024

До уваги виборців Заводського району!

Якщо у зв’язку з навчанням, роботою, виїздом за кордон чи іншими подіями Ви не може проголосувати на виборах Президента України, які відбудуться 31 березня 2019 р, за зареєстрованим місцем проживання, то можете тимчасово (на період їх проведення) змінити місце голосування. 
Ця можливість передбачена ст. 35-1 Закону України "Про вибори Президента України". Сам же порядок зміни місця голосування детально прописаний у постанові Центральної виборчої комісії від 13.09.12 р. № 893.
Тимчасова зміна місця голосування громадянина України, який має право голосу на виборах або референдумі, передбачає зміну виборчої дільниці (дільниці для голосування), до якої виборець відноситься за його виборчою адресою, на іншу виборчу дільницю (дільницю для голосування) без зміни його виборчої адреси.
Для того, щоб змінити місце голосування, виборець повинен подати відповідну заяву. 
Заява про тимчасову зміну місця голосування виборця подається до органу ведення Державного реєстру виборців (далі — Реєстр) за вказаним у заяві місцем перебування виборця в день виборів чи місце знаходженням виборчої дільниці, дільниці для голосування, яку він просить визначити місцем його голосування, або за виборчою адресою заявника, яка визначається відповідно до статті 8 Закону України "Про Державний реєстр виборців".
У заяві зазначаються ідентифікаційні персональні дані виборця, які однозначно визначають його особу: прізвище, власне ім'я (усі власні імена), по батькові, дата та місце народження, його виборча адреса, а також мотивування необхідності тимчасової зміни місця голосування та адреса, де він перебуватиме в день виборів (повторного голосування), чи номер виборчої дільниці (дільниці для голосування), яку він просить визначити місцем його голосування.
До заяви додаються документи (копії документів), які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни виборчої адреси. У разі якщо до заяви додаються копії документів, їх оригінали пред’являються органу ведення Реєстру для перевірки вірності цих копій.
До таких документів можна віднести довідку з місця роботи, довідку з місця навчання, документ, який підтверджує право власності або оренди на житло, яке знаходитьсядиться за місцем, де виборець хоче проголосувати, та інші. Перелік таких документів не є вичерпним. 
Виборці, виборча адреса яких знаходиться на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, а також на тимчасово окупованих територіях районів, міст, селищ і сіл, їх частин у Донецькій та Луганській областях, межі та перелік яких визначено Президентом України у порядку, передбаченому Законом України "Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях", можуть не додавати до заяви документи, які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця їх голосування.
Заява подається до: органу ведення Державного реєстру виборців за вказаним у заяві місцем перебування чи місцем знаходження виборчої дільниці, яку виборець просить визначити місцем його голосування,
Увага! Останній термін подання такої заяви 25 березня 2019 року. 
Тож, майте на увазі, що у вас залишилось не так вже й багато часу... 
 
Якщо у вас виникли запитання, звертайтеся до відділу ведення Державного реєстру виборців районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району,
за адресою: вул.Лізи Чайкіної, буд.56, каб.104, 105. тел.236-53-32, 239-71-44, 239-71-45
 
Раді будемо допомогти вам.
 
17.01.2019


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua