Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 20 квітня 2024

Участь начальника Заводського відділення поліції у батьківських зборах

  23 травня 2017 року у запорізькій загальноосвітній школі-інтернат «Світанок» було проведено батьківські збори, присвячені підведенню підсумків 2016-2017 навчального року.

 Адміністрація навчального закладу звітувала перед батьками про проведену роботу, успіхи та досягнення вихованців. Директор школи-інтернату Катерина Шарікова розповіла батькам про ресурси, що було задіяно з метою організації дозвілля та оздоровлення дітей в літній період.

  У заході взяв участь начальник Заводського ВП Дніпровського відділу ГУНП в Запорізькій області полковник поліції Васильєв Сергій Сергійович. Протягом певного часу разом із співробітниками ювенальної превенції тісно співпрацює з адміністрацією навчального закладу,  та здійснює шефську роботу з дітьми.

  У своїй промові Сергій Васильєв наголосив, що літні канікули це період підвищеного травматизму та побутових нещасних випадків, тому основне завдання батьків організувати дозвілля своєї дитини. На період канікул співробітниками ювенальної превенції  Заводського ВП ДВП ГУНП в Запорізькій області заплановано  ряд заходів, спрямованих на попередження дитячої бездоглядності та безпритульності.

  Сергій Сергійович нагадав батькам, про їх відповідальність за своїх дітей,  та  разі виявлення порушень чинного законодавства, вони можуть бути притягнуті до адміністративної чи кримінальної відповідальності

 Звернення Начальника Заводського ВП до батьків:

Шановні батьки!

  Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про їх безпеку, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті, знайдіть час на відверту розмову з ними, роз’ясніть їм важливість та небезпечність води, газу, вогню.  Завжди демонструйте на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, побутовою хімією, ліками, легкозаймистими та вибухонебезпечними речовинами,  давайте чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації. Адже досить часто діти, не замислюючись про наслідки, беруть сірники чи експериментують з небезпечними речовинами, що може мати непоправні наслідки.
 

 Запам’ятайте, що саме від сьогоднішніх ваших повчальних настанов залежить безпечне завтра нашого підростаючого покоління.
   Пам'ятайте, що життя Ваших дітей залежить лише від Вас самих!

25.05.2017


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua