Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 26 квітня 2024

Відбулось свято з нагоди Дня Заводського району!

  20 травня 2016 року в Заводському районі пройшли святкові заходи присвячені відзначенню 47 річниці від дня створення Заводського району.
   День району – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма заводчанами. У цей день кожен з нас відчуває себе частиною великої родини й об'єднує усіх, кому дорогий Заводський район, що славиться людьми - талановитими, щирими, добрими й працездатними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення і майбутнє.
  Із привітаннями до мешканців звернулися міський голова Володимир Вікторович Буряк, голова районної адміністрації по Заводському району Андрій Іванович Баєв, керівник ПрАТ «Запоріжвогнетрив» Бусько Віктор Михайлович, депутат міської ради Кривцов Андрій Іванович. На свято були запрошені ветерани, депутати міської та обласної рад, керівники трудових колективів.
  За час свого існування наш район здобув багато добрих традицій. Однією з них стала традиція в цей день нагороджувати кращих трудівників Заводського району, випускників шкіл нашого району, які досягли особливих успіхів у навчанні та вручати паспорти громадянина України жителям Заводського району, яким виповнилося 16 років. В цьому році право на вручення надалось голові районної адміністрації Баєву А.І.
  Для мешканців та гостей району на площі біля районної адміністрації та біля ПК ВАТ «Запоріжвогнетрив» розгорнулось ціле свято: дитячі атракціони, батути, дитячі майданчики, проводились майстер-класи Будинку дитячої та юнацької творчості і музичної школи №4, дитячий аніматор розважав малечу цікавими іграми та різноманітними конкурсами, а творчими колективами ПК Металургів ПАТ «ЗМК «Запоріжсталь», ПК ВАТ «Запоріжвогнетрив» і КЗ «ПК «Заводський» проведено концертну програму для гостей свята.
  Завершилось свято феєричним вогняним дивом, яке продемонстрував молодіжний колектив м.Запоріжжя «Фаєр –шоу».

 

21.05.2016


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua