Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 19 квітня 2024

Ольга Стефанішина - промова з нагоди початку академічного року Коледжі Європи у Натоліні

 Щороку Коледж Європи у Натоліні запрошує особливого гостя для виголошення промови з нагоди початку академічного року🎓 - цього разу честь звернутися до 130 студентів Коледжу з 30 країн отримала Віцепрем’єрка Ольга Стефанішина.
💬Представляючи Ольгу Стефанішину під час урочистої церемонії, віцеректорка Ева Оснієчка-Тамечка зазначила: «В особі Віцепрем’єр-міністра ми приймаємо та вітаємо тут всіх українців, які борються не лише за свою політичну незалежність, а й за гідність, мир, справедливість та всі ті цінності, які європейці поділяють та оберігають. Ми відчуваємо зв'язок з українською справою так само, як Україна відчуває зв'язок з Європою. Як сказав колишній голова Європейського парламенту Пет Кокс: «Сотні тисяч українців прийшли на Майдан у Києві у пошуках Європи, а знайшли Україну. Водночас європейці, які прийшли на Майдан шукаючи Україну, знайшли Європу».
💬«Для мене честь представляти вільну, демократичну Україну, сильну та стійку. Представляти також «історію успіху». 7 років тому ніхто не міг уявити, що Україна зможе успішно протистояти одній з найсильніших армій світу, зможе захистити свою європейську мрію. Сьогодні у 2021 ми не лише належимо до європейської родини, інтегруючи наші економіки та поглиблюючи політичну асоціацію України з ЄС, ми поєднуємо наші суспільства і чітко заявляємо, що нам є що сказати стосовно розвитку європейського проєкту як такого. Без України, як його частини, європейський проєкт не буде завершеним, успішним та стійким. Для цього нам необхідно зруйнувати бар’єри (хоч і уявні), які досі нас розділяють. Вдячна Коледжу Європи у Натоліні, який відіграє важливу роль в об’єднанні європейських націй, виступає адвокатом європейських цінностей та розвитку європейського проєкту», - заявила Ольга Стефанішина.
Віцепрем’єрка подякувала колективу Коледжу за увагу до України та східного сусідства ЄС загалом в їхніх наукових дослідженнях та навчальних програмах.
☝️Особливий акцент і Ольга Стефанішина, і Ева Оснієчка-Тамечка зробили на проєкті Natolin4Capacity Building, ціль якого посилити спроможність української державної служби реалізовувати курс на євроінтеграцію. Очікується, що освітню програму, розроблену Коледжем, пройдуть понад 700 осіб.
Цього року можливість навчатися у Коледжі Європи отримали також 7 студентів з України. Ольга Стефанішина побажала їм успіху та наснаги у навчанні та висловила сподівання, що згодом вони приєднаються до євроінтеграційної команди, яка рухає Україну у напрямку членства в Європейському Союзі.
Проект Natolin4Capacity імплементує Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції з НАДС, @European Union in Ukraine та College of Europe in Natolin.
Трансляція тут:
https://www.facebook.com/CollegeofEuropeNatolin/videos/2698633470430217/

#ЄвропаЦеМи #Євроінтеграція

 

 

18.10.2021


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua