Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 24 квітня 2024

У сквері Заводського району відбувся спортивно-розважальний захід «Фізкульт-привіт!»

  День фізичної культури і спорту - свято, що пропагує здоровий спосіб життя, уособлює силу духу та жагу до перемоги. Адже саме завдяки спорту та фізичній культурі формується особистість й розкриваються потенційні можливості людини.
  Сьогодні в центральному сквері Заводського району відбувся спортивно-розважальний захід «Фізкульт-привіт!» жваво і спортивно, корисно та сучасно для маленьких мешканці та купу позитивних емоцій для дорослих. Родзинкою свята став запрошений гість - український борець греко-римського стилю, срібний призер літніх Олімпійських ігор 2020 року – Парвіз Насібов, який привітав присутніх зі святом. Спортсмен закликав батьків підтримувати дітей власним прикладом, а дітям побажав бути сильними і сміливими у своїх прагненнях.
   Майже усі присутні стали учасниками динамічної «Арт-зарядки» від Ольги Мартякової, а найкреативніший вчитель-фізкультури Олексій Чіпко надихнув на змагання команди у «Веселих стартах» та спортивних локаціях. Перейнятися захопливим духом спортивного життя допомогли вихованці ДЮСШ №11 та КУ «ЗРФСК». Всі учасники отримали дипломи та призи, які вручив голова районної адміністрації Андрій Баєв та депутати міської ради від «Партії Володимира Буряка «Єднання» Інна Бочарникова і Володимир Полухін.
     Яскраві номери колективу сучасного танцю «Емоушен» та весела дискотека додали веселого настрою. А маленькі учасники точно отримали заряд емоцій і здоров’я ►
www.facebook.com/permalink.php
#Фізкульт_привіт #фізична_культура #спорт

 

9.09.2021


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua