Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 25 квітня 2024

Урочисте привітання медичних працівників

 Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. Професія лікаря — це, певно, набагато більше, ніж просто професія. Це дійсно покликання, дар Божий, без якого неможливо рятувати життя. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність благородність і професіоналізм.
Напередодні святкування Дня медичного працівника у Палаці культури «Заводський» відбувся урочистий концерт для тих, хто щоденною працею повертає людей до життя, дарує віру та надію на зцілення, хто віддав багато років служінню клятві Гіппократа.
Це свято відзначають не тільки лікарі, медсестри, фельдшери, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів та збереження здоров’я. Це свято стосується кожної людини, оскільки здоров’я й життя нерозривні.
Гостей свята привітали голова районної адміністрації Запорізької міської ради по Заводському району – Андрій Баєв та депутат Запорізької міської ради – Володимир Полухін. А творчі колективи та артисти Палацу культури «Заводський» подарували незабутні емоції та гарний настрій своїми виступами.
Шановні працівники охорони здоров’я! Низький уклін Вам за світлий розум, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за відданість обраній назавжди професії. Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, миру та спокою, тепла і розуміння від близьких, мудрості і терпіння, благополуччя у Ваших родинах, невичерпної енергії та людської пошани!


#День_медичного_працівника #вітання

16.06.2021


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua