Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 24 квітня 2024

Володимир Буряк звернувся до запоріжців з приводу ситуації з коронавірусом

Міський голова звернувся до запоріжців. Володимир Буряк наголосив, що ситуація з розповсюдженням коронавірусної інфекції у Запоріжжі погіршується. Хворобу вже виявили у понад 43 тисяч запоріжців, майже тисяча пішли з життя.

- За цією сухою статистикою стоять життя чиїхось батьків, родичів, друзів і, на жаль, навіть дітей. Вдумайтеся в ці жахливі цифри! Згадайте їх, коли наступного разу захочете порушувати правила карантину! - заявив Володимир Буряк.

Міський голова зазначив, що всі втомилися від обмежень, але хвороба прогресує надшвидкими темпами. Щодоби плюс 300-400 хворих, коли місяць тому було 100-150. Минулого тижня у Запоріжжі намагалися знизити рівень захворюваності, ввели більш жорсткі обмеження, але, на жаль, кількість хворих продовжує збільшуватись.

- Медична галузь міста працює на межі. Щодня по 200 госпіталізацій. Я безмежно вдячний медикам, розуміючи, в якому вони зараз стані й фізично, і морально, щодня ризикуючи своїм життям і здоров’ям. На сьогодні лікарні можуть прийняти лише тих, хто важко переносить хворобу. І що буде далі, залежить тільки від нас. Від кожного! - наголосив Володимир Буряк.

Міський голова відзначив, що за кілька тижнів у Запоріжжі розгорнули понад 400 додаткових ліжок із киснем. Закуповується обладнання, медикаменти. Але з такими темпами захворюваності впоратися просто нереально. І це проблема не лише Запоріжжя, це сумна тенденція по всьому світу. Єдиний шлях – жорсткий карантин і тотальне дотримання його вимог!

Тому місто вимушене вдатися до посилення карантинних заходів. Активізована і робота мобільних груп з перевірки дотримання правил карантину.

- Всі літні майданчики закладів громадського харчування, атракціони віднині закриті для відвідувачів! Громадський транспорт працюватиме тільки вранці та ввечері, щоб всі могли дістатися на роботу та повернутися додому. Перевезення пасажирів виключно - я підкреслюю, виключно - за кількістю місць для сидіння та в масках, - повідомив Володимир Буряк.

Зазначимо, з 13 квітня у будні дні транспорт працюватиме з 6:00 до 9:30 та з 16:00 до 20:00. Рішення щодо роботи транспорту у вихідні та святкові дні прийматиметься пізніше та залежно від епідемічної ситуації.

Міський голова підкреслив, що звертається до запоріжців не тільки від свого імені, а й від імені медиків, які працюють на межі можливостей.

- Давайте докладемо всіх зусиль, щоб розірвати це коло та якомога швидше вийти з червоної зони! Разом ми зможемо зробити все можливе, щоб якнайменше людей захворіли та потрапили до лікарні. Бажаю всім здоров’я та відповідального ставлення до життя! Бережіть себе! - закликав Володимир Буряк.

 zp.gov.ua/uk/articles/item/9474/volodimir-buryak-zvernuvsya-do-zaporizhciv-z-privodu-situacii-z-koronavirusom

12.04.2021


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua