Герб Запорожья

             

                      

Районна адміністрація Запорізької міської ради по Заводському району

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56
Тел: (061)239-71-21 (приймальня)
(061)239-71-30 (черговий)
Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua

atu.decentralization.gov.ua/#atlas /Код АТУ  ОА23060070010385728

Соціальні мережі:

   

 


 

 

    

 

   

 

Погода_в_світі

 

  

 

Новини та Події
Cьогодні: 24 квітня 2024

ПРО РОБОТУ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ ЗАВОДСЬКОГО РАЙОНУ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ

  Шановні батьки! 

 Територіальний відділ освіти Заводського району повідомляє, що керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19», наказом Міністерства освіти і науки України «Про організаційні заходи для запобігання поширенню коронавірусу СОVID-19» та іншими законодавчими документами усіх рівнів, на період введення карантинних заходів, заборонено відвідування закладів освіти здобувачами освіти, проведення та участь у масових заходах освітнього, спортивного, соціального та мистецько-розважального характеру в усіх корпусах та на території закладів, зокрема проведення олімпіад, спартакіад, змагань, конкурсів, виставок, пробного зовнішнього незалежного оцінювання тощо.

 

 

   Просимо батьків звернути увагу, що на період дії карантину, освітній процес організовано за допомогою дистанційних технологій навчання. В кожному закладі освіти розроблено алгоритм організації дистанційного навчання з урахуванням специфіки навчальних предметів.

    Проводяться онлайн уроки, надані інструкції до них (Skype, додатки Google, тощо).Вчителями використовуються онлайн-платформи,віртуальні онлайн середовища для навчання, хмарні технології (Quzizz, Google Classroom тощо).На офіційних сайтах закладів освіти визначена добірка корисних освітніх платформ, на сторінках груп в соцмережі Facebook, в групах класів у Viber публікуються повідомлення про надходження нових завдань для учнів. Виконані завдання учні оформлюють в робочих зошитах та за допомогою онлайн сервісів. Особлива увага приділяється навчанню випускників. Для них зроблено добірку корисних посилань для підготовки до ЗНО.

 

   Для отримання більш детальної інформації ви можете звернутись до керівників навчальних закладів або до територіального відділу освіти за тел.: +380(612) 39 73 31.

19.03.2020


ЗАПОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА ЗАПОРІЗЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ
 
💙💛 МИ = УКРАЇНА!       !!peace_of_ukraine_forever!!    !!перемога_україни!!

 

 
 

м. Запоріжжя, вул. Мирослава Симчича, 56

Тел/факс: (061) 289-81-40

Електронна пошта: reception.zavra@zp.gov.ua